BRM Professional

Säkerställ verksamhetsvärdet genom strategisk partnerskap

Att vara en strategisk partner förtjänas och byggs upp genom bl a förtroende, trovärdighet och kommunikation, strategisk partner är inte en titel eller någon vi kan bestämma att vi plötsligt är eller kan ”sälja” – det förtjänas över tid.

Så länge vi arbetar med förhållandet kund – leverantör så kommer vi ha svårt att nå strategisk partnerskap just pga den historiska användningen av orden och förhållandet kund-leverantör!

Business Relationship Management Professional ger dig kunskap och verktyg för att utveckla BRM hos er och säkerställa att ni skapar just strategiskt partnerskap.

Kursen är tre dagar och du får lära dig om BRM som roll, förmåga och process och vad som är vitkigt för att skapa strategisk parterskap mellan en intern leverantör och dess kärnverk-samhet. Kursen är på svenska med engelskt material och den avslutas med certifiering.

Length 3 dagar
Target group Kursen är lämplig för alla som arbetar som intern leverantör, affärspartner, projektledare, analyst, Service Manger eller på något sätt arbetar med verksamhetsvärde och önskar utöka sin kunskap om värdeskapande.
Prerequisites Inga.

Request Information

Please select your inquiry type below, then fill out the form and we’ll get in touch with you.